Transparante paneelgordijnen

3

stappen

'Kies uw stof en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest'

Details matter

 

Transparante paneelgordijnen: imposante en sfeervolle afscherming

Bent u op zoek naar imposante, lichtdoorlatende raambekleding? Transparante paneelgordijnen zijn, zeker bij schuifpuien of grote en/of hoge ramen, een echte eyecatcher in uw interieur! Toppoint paneelgordijnen kunnen namelijk tot wel 3.000 mm hoog worden gemaakt en zijn in verschillende prints en kleuren beschikbaar. Of uw interieur nu landelijk is of juist strak en modern, Toppoint biedt voldoende opties om een exemplaar naar uw wensen te kunnen vinden. De woonspecialist bij u in de buurt staat voor u klaar om de mogelijkheden door te nemen en u van persoonlijk interieuradvies te voorzien.

 

Verschillende afwerkingen zodat ze aansluiten bij uw wensen

Paneelgordijnen kunnen gemaakt worden van verschillende stoffen. Stoffen voor transparante paneelgordijnen zijn dun geweven. Sommige stoffen hebben een warmtewerende metallic coating, en andere zijn weer brandvertragend. Stoffen die zijn behandeld met een teflon coating zijn vuilafstotend en als het al nodig is, heel makkelijk te reinigen. Ook kunt u ervoor kiezen om horizontale houten latjes tegen de panelen te laten plaatsen. Dit kan aan de onderzijde, bovenzijde en eventueel symmetrisch of asymmetrisch verdeeld over de panelen. De bediening is volledig geruisloos en kan zowel handbediend als koordbediend zijn.

Afwerking met houten details

 

Eindeloos te combineren

Transparante paneelgordijnen zijn enorme sfeermakers in een ruimte, maar bieden weinig privacy. Wilt u uitsluiten dat mensen ’s avonds de kamer in kunnen kijken? Combineer de paneelgordijnen dan met verduisterende rolgordijnen. Dubbele raamdecoratie zorgt er niet alleen voor een betere akoestiek in de ruimte maar werkt ook isolerend. Goed voor de energierekening! Heeft u kleine ramen in dezelfde ruimte? Kies er dan bijvoorbeeld voor om deze met raamdecoratie te bekleden die van dezelfde stof zijn gemaakt om een mooie balans in de kamer te creëren.

Klantervaring

“MegaTapijt gaf het advies om houten latjes horizontaal op de panelen te plaatsen, hierdoor krijgen de panelen een extra touch. ”.

Dhr. Markies

Toppoint paneelgordijnen in 156 stoffen

'Kies uw stof, breedte en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest'

rolgordijn 8648
rolgordijn 9649
rolgordijn 9658
rolgordijn 5120
rolgordijn 4021
rolgordijn 4022
rolgordijn 4055
rolgordijn 5108
rolgordijn 4054
rolgordijn 8638b
rolgordijn 8655
rolgordijn 1433
rolgordijn 4773
rolgordijn 4766
rolgordijn 8670
rolgordijn 5358
rolgordijn 4762
rolgordijn 5127
rolgordijn 5129
rolgordijn 2625b
rolgordijn 2525
rolgordijn 8624b
rolgordijn 4774
rolgordijn 2537
rolgordijn 2333
rolgordijn 4766b

Goed advies? Kom langs bij één van onze dealers of maak direct een afspraak.

 

'Alle panelen in 1 railsysteem'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij uw woonspecialist.

 

Transparante paneelgordijnen combineren perfect met:

Horren

Jaloezieën

Verduisterende rolgordijnen