Transparante plisségordijnen

3

stappen

'Kies uw stof en afwerking, uw Toppoint dealer doet de rest'

Details matter

 

Transparante plisségordijnen: altijd te matchen met uw interieur

Kiest u voor transparante plisségordijnen dan kiest u voor een mooie, warme lichtfiltering zonder dat u het zicht naar buiten verliest. Wilt u ’s avonds meer privacy dan kunt u de plisségordijnen combineren met gordijnen. Deze combinatie geeft de ruimte niet alleen meer sfeer maar zorgt ook gelijk voor een betere akoestiek en temperatuurregulatie. Voor de afwerking van de transparten plisséstoffen kunt u kiezen voor verschillende plooibreedtes, 20 of 32 mm. Bij grotere raampartijen geeft de bredere plooi een robuuster effect terwijl bij een smalle glaslijst juist de smalle plooi wordt aangeraden. De smalle plooi wordt ook vaak gebruikt bij draaikiepramen en serres.

 


 

 


 

Plissés, perfect op ooghoogte

Plisségordijnen zijn functioneel en kindveilig. Ze zijn namelijk geschikt voor vrijwel elke raamsituatie dankzij de technieken die we gebruiken bij onze plissé-modellen.

1) Top-down: De stof schuift van bovenaf naar beneden
2) Top-down bottom-up: Zowel van boven- als van onderaf openschuiven en sluiten, voor zwevend effect op bijv. ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van boven naar beneden geschoven worden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van onder naar boven geschoven worden

Uw lokale vakman kan u volledig informeren over onze collectie plisségordijnen. Maak direct een afspraak.

'Geen inkijk op ooghoogte'

 

Het gemak van elektrische bediening

Bedien uw plissés heel makkelijk met 1 druk op de knop. Dat kan met elektrische bediening. Geen aansluitpunt? Geen punt. De plisségordijnen kunnen zowel met als zonder bedrading aangesloten worden. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy. Wilt u dat ook? Kies dan bijvoorbeeld voor een Brel motor. Deze optie kan al vanaf € 125,-.

Heeft u meerdere plisségordijnen? Ook deze kunt u met één afstandsbediening aansturen, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Een afstandsbediening wordt altijd meegeleverd.

Wilt u uw elektrische plisségordijnen via een app bedienen? Dit kan met vele soorten Hubs. Optimaal gebruik maken van alle functionaliteiten kan met een Brel Home Hub. Nog geen HUB? U kunt uw Brel HUB online bestellen. Dat kan hier.

Klantervaring

“Vloerplus in Alkmaar adviseerde om transparante plisségordijnen te combineren met gordijnen voor de juiste sfeer in mijn interieur. Ik ben erg blij met het resultaat”.

Mw. Struiken

 

Makkelijk te monteren zonder boren

Boort u liever niet in uw kozijnen? Dan kunt u de transparante plisségordijnen combineren met het makkelijke EasyClick-systeem. Dit is een aluminium frame dat wordt bevestigd aan de hand van een magneetband of klikband op uw kozijn. In dit frame kunnen verschillende raamdecoratieproducten worden geplaatst zoals bijvoorbeeld plisségordijnenDuette®Shades en aluminium jaloezieën. EasyClick is leverbaar in 5 RAL-kleuren, ook mat zwart, zijn veilig voor kinderen en hebben een mooie, strakke afwerking.

'Mogelijk in elke RAL kleur'

'Voor elk raam hetzelfde plisségordijn'

Toppoint plisségordijnen zijn er in meer dan 150 stoffen

'Kies uw stof en afwerking, uw Toppoint dealer doet de rest'

3 room
6 linnen
7 jute
8 taupe
12 zilver
15 lei
blauwgrijs1
antracietgemeleerd2
jeansblauw2
grijs3
grijs4
taupe5
zand1
zand3
zand8
zand9
zand4
wit3
zand5
lichtroze1
lichtroze2
heidepaars1
heidepaars2
heidepaars3
donkertaupe2
donkertaupe3
antracietgemeleerd1
antraciet1
donkertaupe4
bruin1
bruin2
ecru1
lichtgrijs5
lichtgrijs6

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. Uw Toppoint dealer informeert u hier graag over.

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij uw woonspecialist.

'Speciale vormen, geen probleem'

Transparante plisségordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

Overgordijnen

Verduisterende gordijnen