Transparante rolgordijnen

3

stappen

'Kies uw stof en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest'

Details matter

 

Transparante rolgordijnen: mooi en functioneel

Met een transparant rolgordijn creëert u een gedimd daglicht in huis. Deze vorm van raambekleding is functioneel, betaalbaar en combineert heel mooi met gordijnen. Met deze rolgordijnen kunt u naar buiten kijken en vanaf buiten ziet u contouren, perfecte privacy voor overdag.  Daarnaast houden de transparante rolgordijnen van Toppoint ook de warmte buiten dankzij een thermische coating die op de stof is aangebracht.

 


 

 


 

Smaakvolle afwerking

Niet alleen het doek bepaalt de uitstraling van het rolgordijn, juist de afwerking zorgt voor de finishing touch. Denk aan steunen in kleur, mooi af te stemmen op de kozijnen, of juist als design-accent. Met een cassette, waarin het rolgordijn ‘verdwijnt’, is het Toppoint-rolgordijn een smaakvol strakke raamoplossing, less is more. Keuze uit 3 types, verkrijgbaar in design aluminium, strak wit en zwart.

Met de onderlat-afwerking geef je het rolgordijn het juiste accent. Toppoint rolgordijnen worden altijd afgewerkt met een design onderlat, deze kan ook bekleed worden met de stof. De aluminium afwerking voor een strakke afwerking en uitstraling, verkrijgbaar in glanzend wit, zwart structuur, champagne met zijdeglans of geanodiseerd aluminium. Met een houten onderlat voeg je een vleugje warmte of Danish design toe.

'Afwerking tot aan de onderlat!'

 

Elektrische bediening zonder kopzorgen

Wat is er makkelijker dan met 1 druk op de knop uw rolgordijnen bedienen. Kies dan voor elektrische bediening. Geen aansluitpunt? Geen punt. De rolgordijnen kunnen zowel met als zonder bedrading aangesloten worden. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy. Wilt u dat ook? Kies dan bijvoorbeeld voor een Brel motor. Deze optie kan al vanaf € 125,-.

Ook meerdere rolgordijnen kunt u met één afstandsbediening aansturen, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Wij leveren altijd een afstandsbediening.

Wilt u uw elektrische rolgordijnen via een app bedienen? Dit kan met vele soorten Hubs. Optimaal gebruik maken van alle functionaliteiten kan met een Brel Home Hub. Nog geen HUB? U kunt uw Brel HUB online bestellen. Dat kan hier.

Klantervaring

“Berluc in Dadizele adviseerde mij om meerdere raamproducten te combineren. Het resultaat: de perfecte combinatie voor mijn privacy.”.

Dhr. Peeters

Screendoek, ook bij rolgordijnen

 

Combineer uw transparante rolgordijnen met overgordijnen

Alhoewel transparante rolgordijnen het licht mooi filteren, draagt deze raambekleding niet bij aan het waarborgen van de privacy in de avond. Combineer daarom uw rolgordijn met gordijnen. Dit breekt niet alleen de horizontale lijnen van het rolgordijn maar geeft ook meer warmte en sfeer aan het interieur. Daarnaast is dit een goede optie om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. U kunt kiezen voor een gordijn in dezelfde kleur als het rolgordijn, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een contrasterende kleur. Met het uitgebreide assortiment stoffen van Toppoint zit er altijd wel een kwaliteit bij die aansluit op uw wensen.

'Zorgeloos 7 jaar garantie'

Toppoint rolgordijnen zijn er in meer dan 300 stoffen.

'Kies uw stoffen en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest'

rolgordijn 9649
rolgordijn 8648
rolgordijn 5408
rolgordijn 5120
rolgordijn 4021
rolgordijn 4022
rolgordijn 4055
rolgordijn 5108
rolgordijn 4054
rolgordijn 8638b
rolgordijn 9658
rolgordijn 4766
rolgordijn 8670
rolgordijn 5358
rolgordijn 4766b
rolgordijn 2333
rolgordijn 2537
rolgordijn 2525
rolgordijn 2625b
rolgordijn 8624b
rolgordijn 5129
rolgordijn 4774
rolgordijn 5127
rolgordijn 4762
rolgordijn 4773
rolgordijn 1433
rolgordijn 8655

Collectie bekijken? Kom langs bij één van onze dealers of maak direct een afspraak.

'Altijd afgestemd op uw woonstijl'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij uw woonspecialist.

'Een strakke look met een cassette of koof'

Rolgordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

Verduisterende gordijnen