Raamproducten met UV-werende werking

De zon maakt ons gelukkig maar is soms is teveel zonlicht in huis niet zo handig. Ook kan UV straling een probleem zijn. UV-straling kan immers zorgen voor verkleuringen van uw meubelen en kan effect hebben op de gezondheid.

UV-werende stoffen

Een gordijn of jaloezie kan het licht filteren of de lichtinval stellen waardoor hinderlijk fel licht voorkomen wordt en computerschermen goed leesbaar blijven.

Met goede raamdecoratie kunt u dan nog wel steeds naar buiten kijken en genieten van het daglicht maar wordt de felheid van het buitenlicht naar uw wens aangepast. Ook kan raamdecoratie de binnenkomende warmte fors verminderen waardoor het in de ruimte aangenaam koel blijft. Kiest u daarnaast voor een stof die ook de UV straling buiten houdt dan kan dit zorgen voor een minder snelle verkleuring van uw meubels, behang enz. Voor de gezondheid is minder UV-straling ook positief.

Meer weten over UV-werende raamdecoratie?

De raamdecoratieproducten met stoffen die UV-werend zijn ziet u hieronder. En heeft u een specifieke vraag omtrent de keuze van de gordijnstof of welke combinatie in raamdecoratie mogelijk is? Dan kunt u altijd contact opnemen met de dichtstbijzijnde dealer.

Advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij uw Toppoint verkooppunt.

 

Raamdecoratie die UV kunnen weren:

Gordijnen

Vouwgordijnen

Versus gordijnen