Raamproducten met UV-werende werking

Houd UV straling buiten

 

Raamdecoratie die UV kan weren:

Plisségordijnen

EasyClick

Duette®Shades

Versus® gordijnen

Verticale lamellen

Hoe houdt u de UV-straling buiten met raamdecoratie?

De zon maakt ons gelukkig maar is soms is teveel zonlicht in huis niet wenselijk. Ook kan UV-straling een probleem zijn. UV-straling kan immers zorgen voor verkleuringen van uw meubelen en kan effect hebben op de gezondheid.

UV-werende stoffen

Een gordijn of jaloezie kan het licht filteren of de lichtinval stellen waardoor hinderlijk fel licht voorkomen wordt en computerschermen goed leesbaar blijven.

Met goede raamdecoratie kunt u dan nog wel steeds naar buiten kijken en genieten van het daglicht maar wordt de felheid van het buitenlicht naar uw wens aangepast. Ook kan raamdecoratie de binnenkomende warmte fors verminderen waardoor het in de ruimte aangenaam koel blijft. Kiest u daarnaast voor een stof die ook de UV straling buiten houdt dan kan dit zorgen voor een minder snelle verkleuring van uw meubels, behang enz. Voor de gezondheid is minder UV-straling ook positief.

Advies, meten en plaatsen door de vakman

Kom naar de Toppoint dealer voor gespecialiseerd advies over raamdecoratie. Het opmeten en plaatsen van raamdecoratie kunnen onze woonspecialisten ook voor u uit handen nemen. Maak een afspraak met de Toppoint dealer voor advies, meten en plaatsen.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij uw Toppoint verkooppunt.