Vacature: Accountmanager regio’s Zuid Nederland & Vlaanderen (32 – 40 ) insect-screens/horren

Ben jij hét commerciële talent dat de marktpositie van Toppoint verder uitbouwt? Ben jij creatief en innovatief? Dan ligt er voor jou bij Toppoint een mooie carrière in het vooruitzicht!

Toppoint is een internationaal opererend bedrijf met meerdere vestigingen, gespecialiseerd in de productie en verkoop van raambekleding op maat. Dagelijks dragen ruim 450 betrokken medewerkers bij aan het succes van ons bedrijf. In de Benelux behoort Toppoint tot de toonaangevende spelers in de markt.

Wij verwelkomen mensen die willen groeien en ons bedrijf naar een nóg hoger niveau willen tillen. Mensen die gedreven zijn en hun verantwoordelijkheid en initiatief nemen in een omgeving die veel vrijheid biedt.

Voor onze buitendienst zijn wij op zoek naar een:

ACCOUNTMANAGER REGIO’S ZUID NEDERLAND & VLAANDEREN (32-40 uur)  INSECT-SCREENS / HORREN

Als accountmanager ben jij ‘het gezicht’ van Toppoint. Je vindt het gaaf om innovatieve producten en nieuwe collecties te introduceren bij de dealer. Je denkt mee met jouw klanten hoe deze lokaal het verschil kunnen maken. En geeft producttrainingen aan zowel wederverkoper als installateur.

Heb jij…

• een winnaarsmentaliteit met doorzettingsvermogen;
• goede commerciële eigenschappen, overtuigingskracht, enthousiasme;
• ervaring in sales;
• HBO opleiding of denk-, werkniveau;
• woonachtig in de regio of bereid te willen verhuizen;
• technische kennis.

Wat bieden wij?
Een veelzijdige en zelfstandige functie binnen een dynamische werkomgeving met een goede werksfeer en passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf?
Mail dan je brief en CV naar Laura Migchels (HR Manager) lmigchels@toppoint.eu.
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Bernard Klatte op het telefoonnummer 06 22398079

Wij roepen zowel full- als parttime kandidaten op om te solliciteren op deze functie. Je krijgt binnen 2 weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie.