vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Vacature: Accountmanager insectscreens / horren Regio Noord Nederland – fulltime

Kom jij het Sales team van Toppoint versterken?

Ben jij hét commerciële talent dat de marktpositie van Toppoint verder uitbouwt? Ben jij creatief en innovatief? Dan ligt er voor jou bij Toppoint een mooie carrière in het vooruitzicht!

Wie is Toppoint?

Toppoint is als fabrikant met 4 locaties in 3 landen een belangrijke speler op de markt van raamdecoratie en gordijnen in Nederland en België. Met een grote betrokkenheid in de retailmarkt beleveren wij honderden dealers met hoogwaardige en decoratieve oplossingen voor het raam. Toppoint loopt voorop in woontrends en is sterk innovatief in raamdecoratie. Onze passie is mooie dingen maken voor een breed publiek. Je vindt onze collecties dan ook in binnen- en buitenland bij vooraanstaande specialisten in raamdecoratie en gordijnen. Wij zijn trots op wat we maken!

Voor onze buitendienst zijn wij op zoek naar een betrokken Accountmanager Insect-screen / Horren.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gedreven persoonlijkheid die zelf wil groeien en vanuit initiatief en verantwoordelijkheid wil bijdragen om ons bedrijf naar een nóg hoger niveau te tillen.

Ben jij zo’n commerciële aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Je hebt:

• Een winnaarsmentaliteit met doorzettingsvermogen;
• Goede commerciële eigenschappen, overtuigingskracht, enthousiasme;
• Ervaring in sales (bij voorkeur zonwering);
• Gevoel voor techniek;
• HBO opleiding of denk-, werkniveau;
• Woonachtig in de regio (provincie Flevoland/Overijssel) of bereid te willen verhuizen;
• Geïnteresseerd in interieur.

Wat ga je doen
Als accountmanager ben jij ‘het gezicht’ van Toppoint. Je vindt het gaaf om innovatieve producten en nieuwe collecties te introduceren bij de dealer. Je denkt mee met jouw klanten hoe deze lokaal het verschil kunnen maken. En geeft producttrainingen aan zowel wederverkoper als installateur.

Wat bieden wij?
Een veelzijdige en zelfstandige functie binnen een dynamische werkomgeving met een goede werksfeer en passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hebben we je interesse?
Mail dan je motivatiebrief en CV naar Salma Moridi (HR Manager) smoridi@toppoint.eu. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Bernard Klatte op het telefoonnummer 088-191 99 80.

We kijken uit naar je reactie!

Je krijgt binnen 2 weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie.

Soort dienstverband: voltijds, vaste baan