vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Vacature: Allround medewerker productie

Kom jij het Productie team van Toppoint versterken?

Wie is Toppoint?

Toppoint is als fabrikant met 4 locaties in 3 landen een belangrijke speler op de markt van raamdecoratie en gordijnen. Met een grote betrokkenheid in de retailmarkt leveren wij onze hoogwaardige en decoratieve oplossingen voor het raam aan honderden dealers. Toppoint loopt voorop in woontrends en is sterk innovatief in raamdecoratie. Onze passie is mooie dingen maken voor een breed publiek. Je vindt onze collecties dan ook in binnen- en buitenland bij vooraanstaande specialisten in raamdecoratie en gordijnen. Wij zijn trots op wat we maken!

Voor ons kantoor in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een betrokken Allround medewerker productie!

Wie zoeken wij?

Ben jij sterk gemotiveerd, sterk en lijkt het je leuk in een productieomgeving te werken waar de werkzaamheden worden afgewisseld? Als stofsnijder ben je iedere dag samen met je collega’s bezig met het snijden en controleren van gordijnstoffen. Je werkt zelfstandig en in teamverband en waarborgt altijd de kwaliteit van onze materialen. Ook het laden en lossen van goederen en het verzamelen van goederen die verzonden moeten worden, behoren tot je taken. Je voorziet ook jouw collega’s aan de snijtafel met de juiste gordijnstoffen. Deze goederen zijn afkomstig van onze zusterbedrijven. Je bent voornamelijk fysiek bezig.

Ben jij zo’n sterke aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Je hebt:
• Een flexibele houding
• Een geldig hef – en reachtruckcertificaat
• Enige ervaring in een productieomgeving, logistiek is een pré
• Een echte teamplayer
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat ga je doen?
Je werkt samen met je collega’s in de productie. Het team bestaat uit ongeveer 10 man die samen voor een leuke sfeer op de werkvloer zorgen.

Hoe begeleiden wij je daarbij?
Uiteraard is er begeleiding vanuit de ervaren collega’s die jou opleiden tot een volwaardige allround medewerker productie!

Wat bieden wij?
Een veelzijdige en zelfstandige functie binnen een dynamische werkomgeving met een goede werksfeer en passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hebben we je interesse?
Mail dan je CV naar Salma Moridi (HR Business Partner) smoridi@toppoint.eu. Of bel +31 6 21 93 87 86. Deze functie zal in eerste instantie via het uitzendbureau zijn.

We kijken uit naar je reactie.

locatie: Spectrumlaan 1 – 2665 NM – Bleiswijk