Vacature: Commercieel medewerker binnendienst in Echt

Wil jij kennis en ervaring vergroten binnen een internationale onderneming? Vind jij het een uitdaging om een bijdrage te leveren aan de verdere groei van Toppoint? Wil jij je carrière vervolgen bij een dynamisch bedrijf? Dan ligt er bij Toppoint een mooie carrière in het vooruitzicht!

Toppoint is een internationaal opererend bedrijf met meerdere vestigingen, gespecialiseerd in de productie en verkoop van raambekleding, verdeeld over 3 divisies: Toppoint Blinds, Toppoint Fabrics en Toppoint Insect Screens. Dagelijks dragen circa 500 betrokken medewerkers bij aan het succes van ons bedrijf. In de Benelux behoort Toppoint inmiddels tot de toonaangevende spelers op de markt.

Wij verwelkomen mensen die willen groeien en zelf verantwoordelijkheid en initiatief nemen in een omgeving die veel vrijheid biedt.

Voor de afdeling verkoop in onze vestiging in Echt zijn wij op zoek naar:

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Je bent (mede)verantwoordelijk voor de orderadministratie, offerte-behandeling, je staat klanten telefonisch te woord over uitstaande orders, je adviseert klanten over de mogelijkheden van onze producten, je verzorgt de klachtenafhandeling, je ondersteunt de buitendienst en verricht tal van commercieel-administratieve werkzaamheden.

Het bieden van hoge service aan onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Dit verwachten wij ook van onze nieuwe medewerk(ster).

Heb/ben jij?

·         een afgeronde commercieel administratieve opleiding op MBO+ / HBO niveau
·         minimaal 2 tot 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
·         goede kennis en ervaring van de diverse softwarepakketten
·         affiniteit met raamdecoratie
·         interesse in techniek en elektro
·         goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
·         kennis van de Franse taal is een pré
·         stressbestendig, accuraat en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel
·         flexibiliteit, snel kunnen schakelen, maar wel het overzicht bewaren
·         een teamplayer

Wat bieden wij?

Een veelzijdige en zelfstandige functie binnen een dynamische werkomgeving met een goede werksfeer en passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf?

Mail dan je reactie en CV naar Dhr. Rogier Leenders, rleenders@toppoint.eu