vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Vacature: Medewerker productie/orderpicker

Toppoint is een internationaal opererend bedrijf met meerdere vestigingen, gespecialiseerd in de productie en verkoop van raambekleding, verdeeld over 3 divisies: Toppoint Blinds, Toppoint Fabrics en Toppoint Insect Screens. Dagelijks dragen circa 500 betrokken medewerkers bij aan het succes van ons bedrijf. In de Benelux behoort Toppoint inmiddels tot de toonaangevende spelers op de markt.

Wij verwelkomen mensen die willen groeien en zelf verantwoordelijkheid en initiatief nemen in een omgeving die veel vrijheid biedt. Werk jij graag met je handen en staat kwaliteit hoog in het vaandel, dan kun je bij ons aan de slag!

Voor onze productieafdeling in onze vestiging in Bleiswijk zijn wij op zoek naar:

MEDEWERKER PRODUCTIE / ORDERPICKER

Als medewerker productie / orderpicker zorg je ervoor dat dagelijks de te verwerken rollen stof vanuit het magazijn worden aangeleverd bij de diverse snijtafels, na verwerking hiervan zorg je er ook weer voor dat de rollen stof terug in het magazijn worden gelegd. Daarnaast ben je wekelijks bezig met het verwerken van ontvangen materialen, inventariseren van voorraden en overige werkzaamheden.

Je werkt zowel zelfstandig als ook in teamverband en waarborgt ten allen tijden de kwaliteit van onze materialen.

Wij willen de beste zijn, maar wat wil jij?
Wil jij werken in een schone en plezierige omgeving met duidelijke targets en voldoe je aan de volgende kenmerken:

• Je bent graag bezig met je handen;
• Je hebt oog voor detail en kwaliteit;
• Je houdt van werken en bent fulltime beschikbaar;
Je bent nauwkeurig, stressbestendig, flexibel en collegiaal ingesteld;
Je bent in het bezit van een geldig heftruck- en reachtruckcertificaat en hebt hier ook enige ervaring mee.

Wat bieden wij?
Binnen Toppoint zijn wij altijd op zoek naar mensen die zich willen ontplooien. Voldoe jij aan onze verwachtingen/eisen dan kunnen we je ook verder opleiden in een richting die jij interessant vindt binnen ons bedrijf.

Herken jij jezelf?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je CV, het liefst met foto en motivatie naar mevr. S. Scheffer : sscheffer@toppoint.eu.