vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Vacature: R&D medewerker

Wil jij je kennis en ervaring toepassen binnen een internationale productie-omgeving? Vind jij het een uitdaging om een bijdrage te leveren aan de verdere groei van Toppoint? Wil jij je carrière verder uitbreiden bij een dynamisch bedrijf? Dan ligt er bij Toppoint een mooie carrière in het vooruitzicht!

Toppoint is een internationaal opererend bedrijf met meerdere vestigingen, gespecialiseerd in de productie en verkoop van raambekleding, verdeeld over 3 divisies: Toppoint Blinds, Toppoint Fabrics en Toppoint Insect Screens.

Op de locatie in Echt dragen dagelijks circa 75 medewerkers bij aan het succes van Toppoint. Het gehele team is gedreven de meest mooie en functionele raamdecoratie producten te ontwikkelen. Voortdurend wordt gewerkt aan ontwikkelingen op het gebied van design, techniek en functionaliteit. In de Benelux behoort Toppoint inmiddels tot een toonaangevende speler op de markt.

R&D MEDEWERKER

In de functie van R&D medewerker ben je, als techneut, samen met je team verantwoordelijk voor het continue ontwikkelen en verbeteren van onderscheidende raamdecoratie producten. Deze producten zijn onder andere horren, lamellen, jaloezieën, plissés en gordijnen. Daarnaast behoort het testen en bedrijfsklaar maken van producten en onderdelen tot je taken. Je bent betrokken bij projecten van schets tot aan de inbedrijfstelling.

Een belangrijk onderdeel van dit proces is het beheer van de product configurator binnen het ERP systeem en online dealerportaal. Op de afdeling Research & Development ben je key-user van dit systeem. Samen met de betrokken collega’s en gebruikers inventariseer je de functionele wensen, in combinatie met de specificaties van het nieuwe product en/of productwijziging, en vertaalt dit naar een passend ontwerp.

In de functie van R&D medewerker voer je bovenstaande werkzaamheden uit voor meerdere (internationale) entiteiten binnen de groep.

 

Functie-eisen:

Ter uitbreiding van het huidige team op de afdeling Research & Development zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker die:

• Technische en creatieve verbeteringen kan toevoegen aan het productgamma van Toppoint;
• In staat is de projecten van A tot en met Z te begeleiden;
• De weg weet te vinden in functionele beheertaken binnen het ERP pakket/dealerportaal;
• De ambitie heeft om technische producten, configuraties en processen te optimaliseren en daarbij in staat is om buiten de standaardoplossingen te denken;
Het voortouw neemt en niet bang is om met de voeten in de modder te staan.

Verder dien je te beschikken over:

• Een passende technische opleiding op HBO niveau;
• Ruime ervaring met een ERP pakket (onderhouden en instellen van een productconfigurator is een pré), gangbare computerapparatuur en Microsoft Office;
• Creativiteit en een probleemoplossend vermogen;
• Verder zijn de volgende kwaliteiten gewenst: zelfstandig, gestructureerd, verantwoordelijkheid, flexibel, communicatief vaardig, accuraat, analytisch, kritisch, resultaatgericht en een teamplayer;
• Een goede kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden:

• Werklocatie: Echt;
• Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week;
• Werktijden: er wordt gewerkt op maandag t/m vrijdag tussen 8.00  – 17.00 uur;
• De beloning is conform de CAO Metaal en Techniek en in aansluiting op opleiding en ervaring;
• Er is sprake van een veelzijdige en zelfstandige functie binnen een dynamische werkomgeving met een goede werksfeer1

Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel?
Reageer dan direct en stuur je motivatie en CV naar Dhr. I. van de Berg: ivandeberg@toppoint.eu
Toppoint – Edisonweg 27 – 6101 XJ Echt – 088 1919 970