Vacature: Service monteur

Wil jij kennis en ervaring opdoen binnen een internationale onderneming? Vind jij het een uitdaging om een bijdrage te leveren aan de verdere groei van Toppoint? Wil jij je carrière voortzetten bij een dynamisch bedrijf? Dan ligt er bij Toppoint een mooie carrière in het vooruitzicht!

Toppoint is een internationaal opererend bedrijf met meerdere vestigingen, gespecialiseerd in de productie en verkoop van raambekleding, verdeeld over 3 divisies: Toppoint Blinds, Toppoint Fabrics en Toppoint Insect Screens. Dagelijks dragen circa 500 betrokken medewerkers bij aan het succes van ons bedrijf. In de Benelux behoort Toppoint inmiddels tot de toonaangevende spelers op de markt.

Wij verwelkomen mensen die willen groeien en zelf verantwoordelijkheid en initiatief nemen in een omgeving die veel vrijheid biedt.

Voor de afdeling service in onze vestigingen in Echt en Bleiswijk zijn wij op zoek naar:

SERVICE MONTEUR

Je bent verantwoordelijk voor de service-afhandeling van onze gehele productassortiment, zowel op locatie ( bedrijven en particulieren) als bij Toppoint. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het beoordelen, repareren en/of meten en monteren van onze producten, ook adviseer je klanten over de mogelijkheden van onze producten Tevens kan de administratieve afwikkeling tot het takenpakket behoren. Het werkterrein omvat met name Nederland en België.

Het bieden van hoge service aan onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Dit verwachten wij ook van onze nieuwe medewerker.

Heb/ben jij?

·        een afgeronde technische opleiding op MBO niveau en/of relevante werkervaring;
·        kennis en ervaring met onze producten en electro kennis is een pré;
·        representatief, klantvriendelijk en commerciële eigenschappen;
·        klant- en servicegericht.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige en zelfstandige functie binnen een dynamische werkomgeving met een goede werksfeer en passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf?

Mail dan je brief en CV naar Dhr. Rogier. Leenders: rleenders@toppoint.eu