vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Vacature: Medewerker snijden gordijnstoffen

Toppoint is een internationaal opererend bedrijf met meerdere vestigingen, gespecialiseerd in de productie en verkoop van raambekleding, verdeeld over 3 divisies: Toppoint Blinds, Toppoint Fabrics en Toppoint Insect Screens. Dagelijks dragen circa 400 betrokken medewerkers bij aan het succes van ons bedrijf. In de Benelux behoort Toppoint inmiddels tot de toonaangevende spelers op de markt.

Wij verwelkomen mensen die willen groeien en zelf verantwoordelijkheid en initiatief nemen in een omgeving die veel vrijheid biedt. Werk jij graag met je handen en staat kwaliteit hoog in het vaandel, dan kun je bij ons aan de slag!

Voor onze productie-afdeling in onze vestiging in Bleiswijk zijn wij op zoek naar:

Medewerker snijden gordijnstoffen

Wat houdt de functie in?

Als stofsnijder ben je iedere dag samen met je collega’s bezig met het snijden en controleren van gordijnstoffen. Je werkt zowel zelfstandig als ook in teamverband en waarborgt te allen tijde de kwaliteit van onze materialen.

Wij willen de beste zijn, maar wat wil jij?
Wil jij werken in een schone en plezierige omgeving met duidelijke targets en voldoe je aan de volgende kenmerken:

• Je werkt graag met je handen;
• Je hebt ook oog voor detail en kwaliteit;
• Je houdt van werken en bent fulltime beschikbaar;
• Je bent nauwkeurig, stressbestendig, flexibel en collegiaal ingesteld .

Wat bieden we jou?
Binnen Toppoint zijn wij altijd op zoek naar mensen die zich willen ontplooien. Voldoe jij aan onze verwachtingen/eisen dan kunnen we je ook verder opleiden in een richting die jij interessant vindt binnen ons bedrijf.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je CV, het liefst met foto en motivatie naar mevr. S. Scheffer (sscheffer@toppoint.eu).