Vacature: Supply Chain Coördinator

Wil jij kennis en ervaring vergroten binnen een internationale onderneming? Vind jij het een uitdaging om een bijdrage te leveren aan de verdere groei van Toppoint? Wil jij je carrière vervolgen bij een dynamisch bedrijf? Dan ligt er bij Toppoint een mooie carrière in het vooruitzicht!

Toppoint is een internationaal opererend bedrijf met meerdere vestigingen, gespecialiseerd in de productie en verkoop van raambekleding, verdeeld over 3 divisies: Toppoint Blinds, Toppoint Fabrics en Toppoint Insect Screens. Dagelijks dragen circa 450 betrokken medewerkers bij aan het succes van ons bedrijf. In de Benelux behoort Toppoint inmiddels tot de toonaangevende spelers op de markt.

Wij verwelkomen mensen die willen groeien en zelf verantwoordelijkheid en initiatief nemen in een omgeving die veel vrijheid biedt.

Voor de afdeling Supply Chain in onze vestiging in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een fulltime:

SUPPLY CHAIN COÖRDINATOR

Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van en het verbeteren van de gehele supply chain structuur. De focus ligt hierbij op de coördinatie van plannings- en productieprocessen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opzetten en monitoren van KPI’s en het up to date houden van de Masterdata. In deze functie bewaak je verder levertijden en volg je deze op en verzorg je de administratieve verwerking van voorraadmutaties. Verder ben je keyuser van het ERP systeem en help je als DE deskundige jouw collega’s waar nodig. Tevens ben je in staat om inkoopactiviteiten eigen te kunnen maken. Je vervangt de Inkoper dan ook bij diens afwezigheid.

In deze functie heb je veelvuldig contact met onze zusterbedrijven in Portugal en Tsjechië.

Heb/ben jij?
• een afgeronde (bedrijfskundige of logistieke) opleiding op minimaal HBO niveau
• analytisch, communicatief sterk en overtuigingskracht
• probleemoplossend, planmatig en krijg je energie van continu ontwikkelen en verbeteren
• goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie

Wat bieden wij?
Een veelzijdige en zelfstandige functie binnen een dynamische werkomgeving met een goede werksfeer en passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf?
Mail dan je brief en CV naar Laura Migchels (HR Manager) lmigchels@toppoint.eu. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Tarik Hodzic (Sitemanager).

Toppoint Fabrics – Spectrumlaan 1 – 2665 NM Bleiswijk – 088 1919 980 – www.toppoint.eu