Raamdecoratie die verduisterend is

Met verduisterende raamdecoratie kunt u in de slaapkamer van een welverdiende nachtrust genieten en lekker uitslapen als u dat wenst. Hiervoor kunt u raamdecoratie uitzoeken die het daglicht goed dimt (Dimout) of zelfs geheel (Blackout) buitensluit. Verschillende raamdecoratie van Toppoint is beschikbaar in zowel Dimout als Blackout. Zo kunt u deze verduisterende raamdecoratie krijgen als u kiest voor Duette®Shades, plissés, rolgordijnen, paneelgordijnen, duo-rolgordijnen, gordijnen en vouwgordijnen. Bij de Toppoint gordijnen en vouwgordijnen is de keuze zelfs onbeperkt aangezien elk product uit die collecties met een perfecte Dimout-voering of Blackout-voering wordt afgewerkt.

Maximale verduistering met tweelaagse raamdecoratie

Plissés en jaloezieën sluiten nooit geheel af. Dit komt onder andere door de gaatjes in de stof en lamellen waar de koorden doorheen lopen. Dit kan bij jaloezieën deels opgelost worden met een ladderband; dit is niet alleen fraaier om te zien, het optimaliseert ook het verduisterende effect. Wilt u toch maximale verduistering terwijl u wel plissés of jaloezieën voor de ramen hangt? Dan combineert u ze met sfeervolle, verduisterende gordijnen. Zo heeft u de perfecte lichtfiltering en gewenste privacy voor overdag en optimale verduistering voor de nacht.

Meer weten over raamdecoratie die verduistert?

Onze raamproducten die kunnen verduisteren ziet u hieronder. En heeft u een specifieke vraag omtrent de keuze van de soorten stoffen en kleuren of een offerte op maat? Dan kunt u altijd contact opnemen met de dichtstbijzijnde dealer.

Advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij uw Toppoint verkooppunt.

 

Verduisterende raamdecoratie:

Vouwgordijnen

Gordijnen

Rolgordijnen

Versus gordijnen

Verticale lamellen

Paneelgordijnen

EasyClick

Duette®Shades

Meer raamdecoratie