Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

3

stappen

'Kies je stof en model, jouw Toppoint dealer doet de rest'

Details matter

 

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen: perfect aan te passen op jouw wensen

De Iso Plissé® gordijnen met de bekende honingraatstructuur kunnen ook gemaakt worden in de verduisterende uitvoering. Hierdoor kunt u ramen in de meest uitlopende vormen verduisterend maken, van grote tot kleine raampartijen en van dakramen tot lichtkoepels. In de verduisterende stoffencollectie van de Iso Plissé® gordijnen zijn er vele opties in verschillende kleuren, zowel met als zonder structuur. Leverbaar in twee verschillende plooidieptes worden gemaakt, 25 en 32 mm. De breedste plooi staat goed bij grote raampartijen terwijl de kleinste plooibreedte juist weer beter tot zijn recht komt in een klein raam zoals een draaikiepraam. Ook in de bediening zijn er verschillende uitvoeringen beschikbaar. De Iso Plissé® gordijnen kunnen elektrisch of met de hand bediend.

 


 

 


 

Iso Plissé® gordijnen, op 4 verschillende manieren te openen

Iso Plissé® gordijnen zijn elegant en ontzettend functioneel. Ze zijn namelijk geschikt voor vrijwel elke raamsituatie dankzij de technieken die we gebruiken bij onze Iso Plissé®-modellen.

1) Top-down: De stof schuift van bovenaf naar beneden
2) Top-down bottom-up: Zowel van boven- als van onderaf openschuiven en sluiten, voor zwevend effect op bijv. ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van boven naar beneden geschoven worden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van onder naar boven geschoven worden

'Mooi op ooghoogte te hangen'

 

Het gemak van elektrische bediening

Bedien je Iso Plissé® gordijnen  heel makkelijk met 1 druk op de knop. Dat kan met elektrische bediening. Geen aansluitpunt? Geen punt. De Iso Plissé® gordijnen kunnen zowel met als zonder bedrading aangesloten worden. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy. Wil je dat ook? Kies dan bijvoorbeeld voor een Brel motor. Deze optie kan al vanaf € 125,-.

Heb je meerdere Iso Plissé® gordijnen? Ook deze kun je met één afstandsbediening aansturen, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Een afstandsbediening wordt altijd meegeleverd.

Wil je jouw Iso Plissé® gordijnen via een app bedienen? Dit kan met vele soorten Hubs. Optimaal gebruik maken van alle functionaliteiten kan met een Brel Home Hub. Nog geen HUB? Je kunt jouw Brel HUB online bestellen. Dat kan hier.

 

Easyclick® & Iso Plissé® = perfecte verduistering

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen in combinatie met het EasyClick®-systeem, perfecte verduistering. EasyClick® klikt op uw kozijn met een magneet- of klikband. Boren niet nodig. De verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn echt verduisterend, zelfs de koorden worden aan de binnenzijde verwerkt zodat er geen lichtkieren ontstaan. Dankzij het profiel van EasyClick® komt er aan de zijkant vrijwel geen kierend licht naar binnen.

'Zonder boren of schroeven monteren'

Voor elk raam dezelfde Iso Plissé® gordijnen

Klantervaring

“Voor mijn draai-kiepramen in de slaapkamer adviseerde Vloerenbaas in Veldhoven Iso Plissé® in combinatie met Easyclick, het is nu goed donker in mijn slaapkamer en de isolerende functie is perfect”.

Dhr. Toers

Iso Plissé® gordijnen zijn er in meer dan 150 stoffen

'Kies je stof en afwerking, jouw Toppoint dealer doet de rest'

3 room
6 linnen
8 taupe
7 jute
13 beton
14 grijs
12 zilver
15 lei
zand9
wit3
wit4
wit6
zand8
zand3
zand6
bruin2
bruin1

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor je, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. Jouw Toppoint dealer informeert je hier graag over.

'Combineer met gordijnen'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij jouw woonspecialist.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens