Verduisterende Duette®Shades

3

stappen

'Kies uw stof en model, uw Toppoint dealer doet de rest'

Details matter

 

Verduisterende Duette®Shades: perfect aan te passen op uw wensen

De Duette®Shades met de bekende honingraatstructuur kunnen ook gemaakt worden in de verduisterende uitvoering. Hierdoor kunt u ramen in de meest uitlopende vormen verduisterend maken, van grote tot kleine raampartijen en van dakramen tot lichtkoepels. In de verduisterende stoffencollectie van de Duette®Shades zijn er vele opties in verschillende kleuren, zowel met als zonder structuur. Leverbaar in drie verschillende plooidieptes worden gemaakt, 25, 32 en 64 mm. De breedste plooi staat goed bij grote raampartijen terwijl de kleinste plooibreedte juist weer beter tot zijn recht komt in een klein raam zoals een draaikiepraam. Ook in de bediening zijn er verschillende uitvoeringen beschikbaar. De Duette®Shades kunnen elektrisch of met de hand bediend.

 

Duette®Shades, op 4 verschillende manieren te openen

Duette®Shades zijn elegant en ontzettend functioneel. Ze zijn namelijk geschikt voor vrijwel elke raamsituatie dankzij de technieken die we gebruiken bij onze Duette®Shades-modellen.

1) Top-down: De stof schuift van bovenaf naar beneden
2) Top-down bottom-up: Zowel van boven- als van onderaf openschuiven en sluiten, voor zwevend effect op bijv. ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van boven naar beneden geschoven worden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van onder naar boven geschoven worden

'Mooi op ooghoogte te hangen'

 

Het gemak van elektrische bediening

Bedien uw Toppoint Duette®Shades  heel makkelijk met 1 druk op de knop. Dat kan met elektrische bediening. Geen aansluitpunt? Geen punt. De Duette®Shades kunnen zowel met als zonder bedrading aangesloten worden. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy. Wilt u dat ook? Kies dan bijvoorbeeld voor een Brel motor. Deze optie kan al vanaf € 125,-.

Heeft u meerdere Toppoint Duettes? Ook deze kunt u met één afstandsbediening aansturen, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Een afstandsbediening wordt altijd meegeleverd.

Wilt u uw Toppoint Duette®Shades via een app bedienen? Dit kan met vele soorten Hubs. Optimaal gebruik maken van alle functionaliteiten kan met een Brel Home Hub. Nog geen HUB? U kunt uw Brel HUB online bestellen. Dat kan hier.

 

Easyclick & Duette®Shades = perfecte verduistering

Verduisterende Duette®Shades in combinatie met het EasyClick-systeem, perfecte verduistering. EasyClick klikt op uw kozijn met een magneet- of klikband. Boren niet nodig. De verduisterende Duette®Shades zijn echt verduisterend, zelfs de koorden worden aan de binnenzijde verwerkt zodat er geen lichtkieren ontstaan. Dankzij het profiel van EasyClick komt er aan de zijkant vrijwel geen kierend licht naar binnen.

'Zonder boren of schroeven monteren'

Voor elk raam dezelfde Duette®Shades

Klantervaring

“Voor mijn draai-kiepramen in de slaapkamer adviseerde Prisma Wonen in Veldhoven Duette®Shades in combinatie met Easyclick, het is nu goed donker in mijn slaapkamer en de isolerende functie is perfect”.

Dhr. Toers

Toppoint Duette®Shades zijn er in meer dan 150 stoffen

'Kies uw stof en afwerking, uw Toppoint dealer doet de rest'

3 room
6 linnen
8 taupe
7 jute
13 beton
14 grijs
12 zilver
15 lei
zand9
wit3
wit4
wit6
zand8
zand3
zand6
bruin2
bruin1

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Duette® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25mm Duette®Shades hier tussen te plaatsen. Uw Toppoint dealer informeert u hier graag over.

'Combineer met gordijnen'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij uw woonspecialist.

Verduisterende Duette®Shades combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat u inspireren

Duette®Shades voor warmte-isolatie

Tips voor een donkere slaapkamer