Verduisterende paneelgordijnen

3

stappen

'Kies uw stof en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest'

Details matter

 

De voordelen van paneelgordijnen maar mét verduisterende functie

Verduisterende paneelgordijnen beschikken over alle voordelen van de gewone paneelgordijnen maar mét de mogelijkheid om de kamer helemaal donker te kunnen maken. Perfect voor in de slaapkamer of kinderkamer dus! Paneelgordijnen zijn de ideale raambekleding voor hoge ramen of schuifpuien doordat de hoogte van de panelen tot wel 3 meter kunnen reiken.

 

Stel uw paneelgordijnen zelf samen

Er is een hele hoop mogelijk in de afwerking van de verduisterende paneelgordijnen. Handig want hierdoor zijn ze ook geheel samen te stellen naar uw wensen en interieurstijl. U kunt er voor kiezen om één kleur of meerdere kleuren in uw panelen op te nemen. Of kies voor een paneelstof met een dessin voor een speelser effect. In welke kamer de verduisterende paneelgordijnen ook komen te hangen, er is altijd wel een combinatie die bij de stijl van de ruimte past.

2 lagen raamdecoratie

Naast het combineren van afwerkingen kunt u er ook voor kiezen om de paneelgordijnen te combineren met andere raamdecoratie. Een verduisterend paneelgordijn biedt in principe op zich al genoeg privacy en lichtwering. Maar als u overdag de panelen opzij zou willen schuiven dan is een extra laag raambekleding voor lichtfiltering en privacy een prettige back-up om te hebben. Transparante gordijnen zijn hiervoor een goede optie. Ze filteren het licht mooi en tegelijkertijd verhinderen ze directe inkijk.

'Diverse afwerking mogelijk'

 

Kies een geschikte stof

Bent u op zoek naar een verduisterend paneelgordijn voor in de slaapkamer? Dan is het wel zo prettig als deze een warmtewerende functie heeft. Een gordijnstof met een metallic coating is hiervoor een geschikte keuze. Deze extra laag zorgt ervoor dat de stof niet alleen licht maar ook de warmte weerkaatsen. Houdt u ervan om zo nu en dan kaarsen te branden of komt het paneel dicht bij de openhaard te hangen? Dan zijn de vlamvertragende stoffen een goede en veilige optie.

Verduisterende paneelgordijnen zijn doorgaans heel makkelijk te reinigen, zeker wanneer ze zijn bewerkt met de vuilafstotende teflon coating. Mocht dit al nodig zijn dan kunt u de panelen eenvoudig met een droge borstel schoonmaken. Heeft de stof geen vuilafstotende coating en is er toch een vlek gekomen op de paneelgordijnen? Dan kunt u deze voorzichtig proberen te verwijderen met een droge doek of borstel. Ga in geen geval wrijven of schrobben en gebruik geen schoonmaakmiddel! Lukt het niet om de vlek te verwijderen, raadpleeg dan uw lokale specialist voor advies.

Klantervaring

“Nooit gedacht dat verduisterende panelen zo mooi zouden staan. Goed advies gehad van BHome in Roermond”.

Mw. den Houter

Toppoint paneelgordijnen in 156 stoffen

'Kies uw stof, breedte en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest'

rolgordijn 8648
rolgordijn 4054
rolgordijn 9649
rolgordijn 5120
rolgordijn 4021
rolgordijn 4022
rolgordijn 4055
rolgordijn 5108
rolgordijn 8655
rolgordijn 8638b
rolgordijn 9658
rolgordijn 4766
rolgordijn 1433
rolgordijn 4773
rolgordijn 8670
rolgordijn 5358
rolgordijn 4766b
rolgordijn 4762
rolgordijn 5127
rolgordijn 5129
rolgordijn 2625b
rolgordijn 2525
rolgordijn 8624b
rolgordijn 4774
rolgordijn 2537
rolgordijn 2333

Goed advies? Kom langs bij één van onze dealers of maak direct een afspraak.

 

'Speciale rails voor panelen'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij uw woonspecialist.

 

Paneelgordijnen combineren perfect met:

Rolgordijnen

Transparante gordijnen

Horren