Verduisterende plisségordijnen

3

stappen

'Kies uw stof en afwerking, uw Toppoint dealer doet de rest'

 

Laat het licht buiten

Verduisterende plisségordijnen kunnen voor elke ruimte uitkomst bieden. Plaats ze op de dakramen op zolder zodat u er een extra slaapkamer van kunt maken. Of monteer ze in de studeerkamer of op kantoor zodat u ’s avonds geen inkijk heeft en overdag in geopende toestand niet gestoord wordt door glinsteringen op uw beeldscherm. Met de verschillende plooibreedtes, 20 of 32 mm, zijn de verduisterende plisségordijnen voor vrijwel elke raampartij geschikt. De smalle plooi is een goede optie voor ramen met een smal kozijn zodat de plissé niet uitsteekt.

 

Plisségordijnen in 4 modellen

Plisségordijnen zijn elegant en ontzettend functioneel. Ze zijn namelijk geschikt voor vrijwel elke raamsituatie dankzij de technieken die we gebruiken bij onze plisségordijnen modellen.

1) Top-down: De stof schuift van bovenaf naar beneden
2) Top-down bottom-up: Zowel van boven- als van onderaf openschuiven en sluiten, voor zwevend effect op bijv. ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van boven naar beneden geschoven worden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van onder naar boven geschoven worden

'Combineer 2 stoffen in 1'

 

Het gemak van elektrische bediening

Bedien uw plissés heel makkelijk met 1 druk op de knop. Dat kan met elektrische bediening. Geen aansluitpunt? Geen punt. De plisségordijnen kunnen zowel met als zonder bedrading aangesloten worden. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy. Wilt u dat ook? Kies dan bijvoorbeeld voor een Brel motor. Deze optie kan al vanaf € 125,-.

Heeft u meerdere plisségordijnen? Ook deze kunt u met één afstandsbediening aansturen, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Een afstandsbediening wordt altijd meegeleverd.

Wilt u uw elektrische plisségordijnen via een app bedienen? Dit kan met vele soorten Hubs. Optimaal gebruik maken van alle functionaliteiten kan met een Brel Home Hub. Nog geen HUB? U kunt uw Brel HUB online bestellen. Dat kan hier.

 

Verduisterende plissé en EasyClick, perfect bij draai-kiep ramen

Zonder boren of schroeven te bevestigen, plisségordijnen en EasyClick is de ideale raamdecoratie voor elk draaikiep raam. Ook in het EasyClick frame kunt u kiezen voor een mooie combinatie van een verduisterende en niet-verduisterende stof, 2 in 1.

'Boren en schroeven niet nodig'

Klantervaring

“In mijn slaapkamer wil ik het in de nacht graag donker hebben, maar overdag ook daglicht binnen laten komen zonder directe inkijk. MrWoon in Voorburg adviseerde een combinatie van plisségordijnen, dit is precies waar ik naar op zoek was ”.

Mw. van Velzen

Toppoint plisségordijnen zijn er in meer dan 150 stoffen

'Kies uw stof en afwerking, uw Toppoint dealer doet de rest'

2 lelie
6 linnen
7 jute
13 beton
12 zilver
15 lei
wit3
wit4
lichtroze1
lichtroze2
zand8
zand3
zand6
taupe3
heidepaars3
donkertaupe3
antracietgemeleerd1
bruin1
grijs3
grijs4
grijs1
blauwgrijs1
antracietgemeleerd2
grijs2
lichtgrijs9
lichtgrijs6

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. Uw Toppoint dealer informeert u hier graag over.

'Makkelijk te bedienen'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij uw woonspecialist.

Verduisterende plisségordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens