Verduisterende rolgordijnen

3

stappen

'Kies uw stof en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest'

Details matter

 

Donkere ruimtes creëren met verduisterende rolgordijnen

Overdag de slaapkamer (of natuurlijk andere ruimte) vullen met natuurlijk licht en ’s avonds de kamer donker hebben voor het slapen? Dit is geen probleem met de verduisterende rolgordijnen van Toppoint. Deze raamdecoratie kan door de vele opties in stoffen en kleuren geheel worden afgestemd op uw wensen en interieur. De mate waarin een rolgordijn het licht doorlaat is afhankelijk van de stof. De manier waarop de stof is geweven, de dikte en de coating zorgt ervoor dat het rolgordijn geheel of gedeeltelijk verduisterend is. Met het ruime assortiment verduisterende stoffen heeft Toppoint altijd wel een stof die bij uw wensen aansluit. Maak een afspraak bij uw lokale woonspecialist.

 


 

 


 

De voordelen van verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen doen meer dan alleen het licht weren. De thermische coating zorgt ervoor dat deze rolgordijnen niet alleen licht maar ook warmte weren waardoor de kamer lekker koel blijft. Toppoint heeft ook verschillende stoffen met een brandvertragende eigenschap en zijn dus een veilige optie voor kaarsliefhebbers. Andere stoffen zijn weer voorzien van een vuilafstotende coating, welke ervoor zorgt ervoor dat het reinigen eenvoudig en vaak zelfs overbodig is.

technische tekening

'Afwerking tot aan de onderlat!'

 

Elektrische bediening zonder kopzorgen

Wat is er makkelijker dan met 1 druk op de knop uw rolgordijnen bedienen. Kies dan voor elektrische bediening. Geen aansluitpunt? Geen punt. De rolgordijnen kunnen zowel met als zonder bedrading aangesloten worden. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy. Wilt u dat ook? Kies dan bijvoorbeeld voor een Brel motor. Deze optie kan al vanaf € 125,-.

Ook meerdere rolgordijnen kunt u met één afstandsbediening aansturen, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Wij leveren altijd een afstandsbediening.

Wilt u uw elektrische rolgordijnen via een app bedienen? Dit kan met vele soorten Hubs. Optimaal gebruik maken van alle functionaliteiten kan met een Brel Home Hub. Nog geen HUB? U kunt uw Brel HUB online bestellen. Dat kan hier.

 

Goed advies? Kom langs bij één van onze dealers of maak direct een afspraak.

Klantervaring

“Toppoint adviseerde mij om een verduisterend rolgordijn te combineren met een in-between. Nooit gedacht dat het zo’n mooi resultaat zou opleveren”.

Mw. de Jong

 

Rolgordijnen voor grote ramen

En heeft u brede of hoge ramen in huis? Dan zijn de rolgordijnen ook geschikt. Dankzij onze techniek kunnen wij ramen tot maar liefst 8 meter breed bekleden met deze raamdecoratie. Hiervoor koppelen we meerdere rolgordijnen aan elkaar. U kunt de rolgordijnen zowel samen als apart van elkaar bedienen. Wilt u geïnformeerd worden over de mogelijkheden? Kom dan langs bij één van onze verkooppunten of maak direct een afspraak.

'Zorgeloos 7 jaar garantie'

Toppoint rolgordijnen zijn er in meer dan 300 stoffen

'Kies uw stoffen en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest'

rolgordijn 5120
rolgordijn 4021
rolgordijn 4022
rolgordijn 4055
rolgordijn 5108
rolgordijn 8638b
rolgordijn 9658
rolgordijn 4054
rolgordijn 8648
rolgordijn 4766
rolgordijn 8670
rolgordijn 5358
rolgordijn 4766b
rolgordijn 2333
rolgordijn 2537
rolgordijn 5127
rolgordijn 5129
rolgordijn 2525
rolgordijn 2625b
rolgordijn 8624b
rolgordijn 4774
rolgordijn 4762
rolgordijn 4773
rolgordijn 1433
rolgordijn 8655

 

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij uw woonspecialist.

Verduisterende rolgordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens