Raamdecoratie voor vochtige ruimtes

Kies voor vochtbestendige materialen

 

Raamdecoratie voor vochtige ruimtes:

Vouwgordijnen

Plisségordijnen

Rolgordijnen

Versus® gordijnen

Duette®Shades

EasyClick

Verticale lamellen

Jaloezieën

Paneelgordijnen

Horren

Vochtige ruimte? Toppoint heeft de juiste raamdecoratie

Zoekt u raamdecoratie voor vochtige ruimtes? Dan slaagt u bij Toppoint geen enkel probleem. In ons brede assortiment is er ruim voldoende keuze en een groot aantal Toppoint raamdecoratieproducten zijn geschikt voor zowel de badkamer als de keuken.

Vochtbestendige materialen

Vanzelfsprekend moet de raamdecoratie voor de badkamer en keuken vochtbestendig zijn. Vandaar dat elk onderdeel van het product gemaakt is van vochtbestendige materialen. Dit geldt voor onder meer de profielen en weggewerkte onzichtbare onderdelen maar uiteraard ook voor de zichtbare lamellen of doeken. Zo bestaan de Scala® aluminium jaloezieën uit niet-roestende onderdelen, iets wat uniek is voor een jaloezie. Ons EasyClick systeem wordt uitgevoerd worden met een klikband waardoor ook EasyClick geschikt is in vochtige ruimtes.

Stoffen voor vochtige ruimtes

Een groot deel van de plissés, Toppoint Duette®Shades, rolgordijnen, vouwgordijnen en gordijnen in onze collectie is ook vochtbestendig. Veel van deze raamdecoratie is gemaakt van polyester vezels die het prima doen in vochtige ruimtes.

Volop keuze in raamdecoratie

Kortom, bij Toppoint heeft u voldoende keuze in raamdecoratie voor vochtige ruimtes. En welke raamdecoratie ook uw voorkeur heeft, u kunt er altijd een vochtbestendige variant in vinden. Dit geldt zowel voor rolgordijnen, plissés, Duette®Shades en jaloezieën, gordijnen en verticale lamellen.

Advies, meten en plaatsen door de vakman

Kom naar de Toppoint dealer voor gespecialiseerd advies over vochtbestendige raamdecoratie. Het opmeten en plaatsen van raamdecoratie kunnen onze woonspecialisten ook voor u uit handen nemen. Maak een afspraak met de Toppoint dealer voor advies, meten en plaatsen.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij uw Toppoint verkooppunt.