Vouwgordijnen

3

stappen

Kies uw stof en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest

Details matter

 

Toppoint vouwgordijnen, haute-couture confectie in meer dan 1.250 stoffen

Kiest u voor vouwgordijnen van Toppoint, dan kiest u voor haute-couture confectie. U heeft de keuze uit meer dan 1.250 soorten stoffen. Van transparante tot verduisterende stoffen en tot wel 4,5 meter breed. Met onze vouwgordijnen heeft u echte sfeermakers in huis.

(Semi)-transparante vouwgordijnen: Het iets gedimde daglicht komt vrij de kamer binnen. U kunt prima naar buiten kijken; van buiten naar binnen ziet u contouren. Perfect voor privacy overdag.
Verduisterende vouwgordijnen: De oplossing voor een goede nachtrust, de stof laat geen licht door. Met voering of een verduisterende, black-out, stof.

 

Een vouwgordijn voor elke woonstijl

Strakke look: Het Toppoint erkermodel zorgt voor een strak opgetrokken pakket.
Landelijke look: Kies voor het meest gekochte model vouwgordijn.
Top-down model: Met dit model kunt u uw vouwgordijn naar beneden openschuiven.

Baleinen
Vouwgordijnen hebben unieke holle aluminium baleinen. Hierdoor blijft de stof van uw vouwgordijn altijd strak. Aan u de keus of u de baleinen aan de achterzijde of voorzijde geplaatst wilt hebben.

'Altijd een passende uitvoering'

 

Elektrische bediening zonder kopzorgen

Wat is er makkelijker dan met 1 druk op de knop uw vouwgordijnen bedienen. Kies dan voor elektrische bediening. Geen aansluitpunt? Geen punt. De vouwgordijnen kunnen zowel met als zonder bedrading aangesloten worden. Dat maakt het zelfs mogelijk om vouwgordijnen op moeilijk bereikbare plaatsen gemakkelijk te bedienen. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy. Wilt u dat ook? Kies dan bijvoorbeeld voor een Brel motor. Deze optie kan al vanaf € 125,-.

Heeft u meerdere vouwgordijnen? Ook deze kunt u met één afstandsbediening aansturen, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Een afstandsbediening wordt altijd meegeleverd.

Wilt u uw elektrische vouwgordijnen via een app bedienen? Dit kan met vele soorten Hubs. Optimaal gebruik maken van alle functionaliteiten kan met een Brel Home Hub. Nog geen HUB? U kunt uw Brel HUB online bestellen. Dat kan hier.

Klantervaring

“Bij Gigantisch Wonen in Zevenaar kreeg ik de tip om vouwgordijnen en gordijnen uit hetzelfde kleurenpalet te combineren, ton-sur-ton. Het eindresultaat is prachtig!”.

Mw. Veldkamp

 

No Limits en screenstof voor keuken en badkamer

Toppoint No Limits is een unieke stofsoort binnen onze vouwgordijnen- en gordijnencollectie. Deze stof komt van oorsprong uit de botenwereld en wordt geroemd om de vocht- en zonbestendigheid. No Limits is namelijk vuilafstotend, vocht- en schimmelwerend en kan beter dan elke andere stof tegen het zonlicht. No Limits heeft een kleurechtheid 8 wat betekent dat het UV-resistent is. De No Limits-stof is een echt technisch hoogstandje dat bovendien een prachtige natuurlijke uitstraling heeft. Het is dan ook niet voor niets de absolute favoriet voor vochtige ruimtes zoals uw badkamer of keuken. Lees hier meer over onze exclusieve No Limits Stoffen of maak een afspraak bij uw lokale vakman.

Screenstof, voor een hightech of natuurlijke uitstraling. Deze stof bestaat uit glasvezelmateriaal waardoor het hanggedrag uitstekend is en de stof een hoge stabiliteit heeft. Screenstof heeft net zoals de No Limits-stof een hoge kleurechtheid, is goed lichtdoorlatend, brandvertragend en vochtbestendig. Ook geschikt voor in vochtige ruimtes.

'Geschikt voor in de keuken en badkamer'

 

Goed advies? Kom langs bij één van onze dealers of maak direct een afspraak.

'Laat vouwgordijnen voeren'

Toppoint vouwgordijnen, in meer dan 1.250 stoffen

'Kies uw stof en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest'

lichtroze1
roze fluweel pag 14
zalmroze1
roestroze pag8
donkerroze1
paars1
lila fluweel pag 14
heidepaars1
heidepaars2
heidepaars3
taupe3
taupe1
taupe2
gemeleerd3
lichtgrijs6
lichtgrijs4
lichtgrijs3
grijs1
jeansgrijs1
jeansgrijs2
jeansblauw1
beluga pag 35
isola pag 35
donkergroen1
groen fluweel pag 29
mintgroen pag 30
botanisch pag 39
taupe4
lichtgrijs6
witbeige1
zand8
zand3
zand2
zandmarmer1
oranjebruin1
okergeel3
okergeel2
okergeel pag 29
donker oker montana pag 37
okergeel1
donkertaupe2
zwartbruin1
antracietV1
grijs5
wit fluweel pag 14
wit9
ecru13

 

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij uw woonspecialist.

'Strak door holle aluminium baleinen'

Vouwgordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat u inspireren

Laat je vouwgordijnen voeren

Vouwgordijnen, ideaal voor ieder interieur