Zonreflecterende raamdecoratie

Filter je licht eenvoudig

 

Zonreflecterende raamdecoratie:

Vouwgordijnen

Plisségordijnen

Duette®Shades

Gordijnen

Rolgordijnen

Versus® gordijnen

Jaloezieën

Lamellen

Paneelgordijnen

EasyClick

Teveel licht filter je snel met raamdecoratie

De zon maakt ons gelukkig maar is soms is teveel zonlicht in huis niet zo handig. Zo kan het te warm worden in huis door de zon of is het zonlicht hinderlijk voor wie achter een beeldscherm werkt of tv kijkt. Maar met de juiste raamdecoratie kan dit echter heel gemakkelijk verholpen worden.

Licht filteren voor beeldschermen

Een gordijn of jaloezie kan het licht filteren of de lichtinval stellen waardoor hinderlijk fel licht voorkomen wordt en computerschermen goed leesbaar blijven. Met goede raamdecoratie kunt u dan nog wel steeds naar buiten kijken en genieten van het daglicht maar wordt de felheid van het buitenlicht naar uw wens aangepast. Ook kan raamdecoratie de binnenkomende warmte fors verminderen waardoor het in de ruimte aangenaam koel blijft.

Reflecterende coatings

Raamdecoratie met een zon reflecterende werking vindt u ook in de collectie van Toppoint. Zo zijn er de Scala® en de Silva® jaloezieën en de verticale lamellen die u eindeloos kunt kantelen, al naar gelang het zonlicht naar binnen schijnt. De Toppoint plissés en Duette®Shades kunnen overal voor het raam open en dicht geschoven worden. En een selectie van onze rolgordijnen, vouwgordijnen en gordijnstoffen zijn voorzien van reflecterende coatings zodat de warmte en het zonlicht niet in huis of kantoor komt. Bovendien hebben alle stoffen een verschillende lichtdoorlatendheid waardoor u zelf kunt kiezen welke lichtinval de juiste is voor uw werkplek of woonruimte.

Advies, meten en plaatsen door de vakman

Kom naar de Toppoint dealer voor gespecialiseerd advies over verduisterende raamdecoratie. Het opmeten en plaatsen van raamdecoratie kunnen onze woonspecialisten ook voor u uit handen nemen. Maak een afspraak met de Toppoint dealer voor advies, meten en plaatsen.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij uw Toppoint verkooppunt.