Contact

Aluminium lamellen: geschikt voor elke ruimte

Aluminium lamellen zijn enorm praktisch en passen in ieder interieur. Of u ze nu combineert met hout, stof of steen, aluminium lamellen geven elk interieur eens stoere touch. De lamellen zijn makkelijk in gebruik waardoor je zelf moeiteloos de lichtinval en privacy regelt. Zet de lamellen helemaal open voor een optimale lichtinval, half open om het licht te filteren en draai ze helemaal dicht voor uw privacy. En wilt u bijvoorbeeld de ramen zemen? Dan schuift u ze gewoon helemaal aan de kant. Aluminium lamellen zijn zeer makkelijk te onderhouden. Als u ze wilt schoonmaken dan klikt u ze uit de rail en neemt u ze met een zachte, vochtige doek met een zeepoplossing af. Eenmaal droog en zeepvrij kunt u ze gewoon weer terughangen. Uw woonspecialist kan u hierover informeren, maak een afspraak en zij maken tijd voor u vrij.

Op maat gemaakt en perfect te combineren

De aluminium lamellen worden op maat gemaakt en zijn dus ook  heel geschikt raampartijen met een afwijkende vorm. Deze raambekleding is ook goed te gebruiken in vochtige ruimtes zoals de keuken of de badkamer. De lamellen zijn vochtbestendig waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele schimmelvorming of roestplekken. Vindt u aluminium lamellen wel een goede optie maar bent u bang dat ze niet genoeg sfeer brengen? Combineer ze dan met bijvoorbeeld mooie overgordijnen. Deze combinatie is niet alleen heel stijlvol maar is ook nog eens erg praktisch. Ze dempen namelijk het geluid in de kamer en ze werken warmteregulerend. Aluminium lamellen zijn er in elke gewenste afmeting. Van kleine, schuine ramen tot grote, trapeze ramen. Wilt u graag een keer de mogelijkheden bekijken en uw ideeën bespreken met interieuradviseur? Kom dan langs bij een van onze woonwinkels bij u in de buurt.


Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Prijs of inmeten?

Wilt u een afspraak voor inmeten of een offerte? Dit kan via onderstaand formulier. Wij streven ernaar dat onze aangesloten dealer binnen 2 werkdagen op uw verzoek reageert. Indien u een afspraak maakt via Toppoint.eu gaat u akkoord met onze AVG.

Toppoint aluminium lamellen kunnen voldoen aan de volgende kenmerken:

Safety matters. Brandvertragende raamdecoratie in uw interieur Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamer Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Privacy, zowel overdag als ‘s avonds Raamdecoratie voor speciale ramen Raamdecoratie voor vochtige ruimtes Raamdecoratie met een warmte isolerend effect Raamdecoratie met zon reflecterende werking