Contact

VERSUS, 2 IN 1 WAVEGORDIJN

Iedereen kent het duo-rolgordijn of zebragordijn inmiddels wel. Tijd voor een verticale variant. Toppoint heeft hiervoor het Versus gordijn ontwikkeld. Kies voor sfeer met een mooi in-between gordijn maar ook voor de voordelen van het verduisteren! Mooi, strak, transparant én verduisterend en kamerhoog, dat is het Versus gordijn. Samen te stellen zoals u dit wilt met alle in-between gordijnstoffen van Toppoint en altijd inclusief rails.

PERFECTE GOLVING, STRAKKE UITSTRALING

De uitbreiding op het bekende wave gordijn. Versus is een 2 in 1 oplossing voor iedereen die een mooi in-between gordijn wilt maar tegelijkertijd ook wel zou willen verduisteren, zonder nog een extra raamproduct aan te schaffen. Versus is een gordijn dat zowel transparant als verduisterend is, strakke perfectie.  De wave confectie zorgt voor een mooi golving van de stof en de verborgen lichtdichte lamellen zorgen voor de verduistering. Samen te stellen met alle Toppoint kamerhoge in-between stoffen. De Toppoint woonspecialist informeert u er graag over. Maak vrijblijvend een afspraak.

VERBORGEN TECHNIEK

Versus gordijnen zijn in-between Wave gordijnen waarin verborgen lichtdichte lamellen verwerkt zijn. De zwevende, verborgen, verticale lamellen kunnen in elke gewenste verticale stand worden gedraaid. Ook wanneer u uw gordijn volledig open zet, garanderen uw Versus gordijnen uw privacy. De lichtinval is met 1 handeling eenvoudig te bepalen. Zo creëert u uw ultieme privacy; gordijn & zonwering in. Keuze uit witte of grijze lamellen in 2 breedtes, 89 en 127 mm breedt. Over het ophangen geen zorgen, het Versus gordijn is altijd incl. rails in elegant wit, chique zwart of design grijs. 

 
IN 3 STAPPEN KIEST U UW PERFECTE VERSUS GORDIJN

Stap 1. Maak een keuze uit de meer dan 500 prachtige Toppoint kamerhoge in-between stoffen 
Stap 2. Bepaal uw plooi-breedte.
Het Versus gordijn is beschikbaar met 89 en 127 mm lamellen waarmee u smalle of bredere opening kunt realiseren.
Stap 3. Kies de door uw gewenste kleur rails. Elegant Wit, Chique Zwart of Design Grijs.

Bekijk hier onze folder:
NAADLOOS GORDIJN VOOR PARTICULIER EN OPENBARE RUIMTE

Met oog voor het kleinste detail wordt door onze coupeuses uw Versus gordijn geconfectioneerd. Altijd naadloze confectie door uitsluitend kamerhoge Toppoint in-betweens te verwerken. Het strakke Toppoint railssysteem en de verborgen lamellen staan garant voor jarenlang genieten van uw Versus gordijn. Ook voor gebruik in openbare ruimtes is de Versus een perfecte oplossing; kies dan voor een brandvertragende Toppoint in-between, alle overige onderdelen zijn reeds brandvertragend.

Prijs of inmeten?

Wilt u een afspraak voor inmeten of een prijsindicatie? Dat kan via onderstaand formulier. Wij streven ernaar dat onze aangesloten dealer binnen 2 werkdagen op uw verzoek reageert. Indien u een afspraak maakt via Toppoint.eu gaat u akkoord met onze AVG.


Contactformulier
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Versus gordijnen kunnen voldoen aan de volgende kenmerken:

Safety matters. Brandvertragende raamdecoratie in uw interieur Geluiddempende raamdecoratie voor de juiste akoestiek Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamer Kindveilige raamdecoratie Privacy, zowel overdag als ‘s avonds Raamdecoratie met UV werende werking Verduisterende raamdecoratie Raamdecoratie voor vochtige ruimtes Raamdecoratie met een warmte isolerend effect Raamdecoratie met zon reflecterende werking